Leserbrev
Sendt til avisene: Strilen, Bergens Tidende og Nordhordaland, November 2006

Våkn opp Vestlandet!

Beklager å forstyrre midt i søvnen, men:
Det du vet om terrorangrepene den 11. september 2001 i USA er sannsynligvis 85% fantasi og bevisst villedning.

Jo da, to fly krasjet inn i Twin Towers, de raste ned og over 3000 døde. Resten er en nok en annen historie.
La meg få oppdatere deg på hovedpunktene:

  1. Twin Towers og en tredje bygning (Building 7), raste ikke ned som følge av brann, men sannsynligvis av planlagt nedriving ved bruk av eksplosiver.
  2. Det finns ingen indikasjoner på at et passasjerfly skal ha truffet Pentagon. Mest sannsynlig er det brukt et missil.
  3. Amerikanske myndigheter og militæret har opptrådt svært mistenkelig i mange forhold rundt 11. september. Bl.a. ved fjerning av stålet fra Ground Zero, oppsiktsvekkende lav forsvarsevne den 11. september og en granskning som ligner mere et bestillingsverk enn en grundig undersøkelse av fakta.

Sterke påstander? Ja, men bevisene og indikasjonen på dette er mange og overveldende. Jeg anbefaler deg å stille noen grunnleggende spørsmål: Hva skjedde 11. september 2001? Hvem kan stå bak? Hva har jeg fått servert i media? Og hvordan har dette påvirket mitt og vårt syn på verden?

Om du behersker litt engelsk, er det en rekke informative artikler, nettsider og videoer på internett. Søk: "911". Googles Videos har en god samling dokumentarer. Om du trenger informasjon på norsk er tilfanget mindre. Dagbladet har hatt noen artikler som du kan finne i deres arkiver.

Konklusjon: Amerikanske soldater trenger ikke å dra til Irak for å finne atomvåpen, kjemiske våpen eller terrormistenkte.

Geir Solerød
Seim

Tilbake

I etterkant må jeg nok inrømme at påstanden: ".. to fly krasjet inn i Twin Towers.." faktisk ikke holder helt vann. Det er mulig flyenes krasj inn i tårnene var en dataanimasjon -presentert som ekte vare. Geir - 24/5/08